Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Èxit en la cursa d’orientació solidària per la Salut Mental en benefici per La Marató de TV3

Organitzada des de diferents entitats, l’activitat va comptar amb 250 participants.

El passat dissabte, 6 de novembre, es va dur a terme la cursa d’orientació per la salut mental al Parc de la Mitjana de Lleida. L’activitat, en benefici de La Marató de TV3, va moure unes 250 persones que van participar en les dues modalitats (50 en la modalitat competitiva i els altres 200 en la categoria familiar).

La competició començava a les 9 h del matí d’aquest passat dissabte, mentre que la modalitat del circuit familiar tenia l’inici a les 11 h del matí. Abans, però, es va realitzar un escalfament previ a càrrec de Xavi Thai.  

La tinent d’alcalde i regidora de Salut, Montse Pifarré, i el regidor David Melé van assistir a la programació organitzada per diferents entitats destinades a la Salut Mental. Va ser Montse Pifarré qui va destacar la importància de l’esport en la salut de les persones. “Uns beneficis que van més enllà de la salut física, ja que ajuden a millorar l’estat mental dels pacients, quan es pot practicar en un entorn natural com el del Parc de la Mitjana o en contacte amb el medi ambient i la natura”, confirma la regidora de Salut.

L’acte també va comptar amb la presencia del Postureig Lleida i en la narració de l’experiència d’una persona diagnosticada amb trastorn mental, que va explicar com de positiva havia estat l’experiència de la pràctica esportiva a l’aire lliure per millorar la seva salut mental.

Des de l’Associació Salut Mental Ponent, volem agrair a tots els participants i a totes les persones que van fer possible el matí del passat dissabte.
Trenquem murs per deixar a la vista allò que és més invisible: la salut mental. 

A %d blogueros les gusta esto: