Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

DONATIUS

Cinc, vint o cent euros. No importa la quantitat de l’import, ja que tota ajuda és benvinguda. Però, aquí deixem una informació que pot ser del vostre interès: 

Des de l’1 de gener del 2020, pots desgravar a la declaració de la renda fins al 80% de les teves donacions. Per exemple, si fas un donatiu de 100€, Hisenda et pot retornar fins a 80€.

Si necessites un certificat per la declaració de renta, fes-nos arribar les teves dades fiscals per mitjà d’un correu electrònic a la següent adreça:

FES UN DONATIU

Formes de pagament: 

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

ES57 2100 3855 1702 0000 8827

CODI BIZUM

05347

El teu donatiu ens ajuda a continuar atenent i a acompanyar a les persones que conviuen amb un trastorn mental, donant-los-hi tots els suports que necessitin per poder millorar la seva qualitat de vida i autonomia. 

Gràcies per fer costat a la salut mental! 

FES-TE SOCI

Mitjançant la signatura d'aquesta ordre de domiciliació, el deutor autoritza al creditor a enviar instruccions de forma recurrent a l'entitat del deutor per a carregar en el seu compte, i a l'entitat per a efectuar els dèbits en el seu compte seguint les instruccions del creditor. Com a part dels seus drets, el deutor està legitimat al reemborsament per la seva entitat en els termes i condicions dels contractes subscrits amb la mateixa. La sol·licitud de reemborsament s'haurà d'efectuar dintre de les vuit setmanes que segueixen la data del càrrec en compte. Podrà obtenir informació detallada del procediment a la seva entitat financera.
INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: Responsable: ASSOCIACIÓ SALUT MENTAL PONENT Finalitat del tractament: Enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat. Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals. Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable del tractament: ASSOCIACIÓ SALUT MENTAL PONENT

Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i l’enviament de butlletins, comunicacions comercials i promocions.

Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l’interessat/da.

Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari pel compliment de les obligacions legals.

Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.

Drets: Drets a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els seus drets: 

Informació addicional: Pot consultar la informació addicional a la nostra Política de Privacitat.