Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

DONATIUS

Cinc, vint o cent euros. No importa la quantitat de l’import, ja que tota ajuda és benvinguda. Però, aquí deixem una informació que pot ser del vostre interès: 

Des de l’1 de gener del 2020, pots desgravar a la declaració de la renda fins al 80% de les teves donacions. Per exemple, si fas un donatiu de 100€, Hisenda et pot retornar fins a 80€.

FES UN DONATIU

Formes de pagament: 

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

ES57 2100 3855 1702 0000 8827

CODI BIZUM

05347

El teu donatiu ens ajuda a continuar atenent i a acompanyar a les persones que conviuen amb un trastorn mental, donant-los-hi tots els suports que necessitin per poder millorar la seva qualitat de vida i autonomia. 

Gràcies per fer costat a la salut mental! 

FES-TE SOCI

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable del tractament: ASSOCIACIÓ SALUT MENTAL PONENT

Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i l’enviament de butlletins, comunicacions comercials i promocions.

Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l’interessat/da.

Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari pel compliment de les obligacions legals.

Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.

Drets: Drets a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els seus drets: 

Informació addicional: Pot consultar la informació addicional a la nostra Política de Privacitat.