Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

El programa “Igual que jo” visita l’associació Salut Mental Ponent

Igual que jo és un programa fet per i amb les persones amb qualsevol classe de discapacitat i persones que es troben en situació de risc d’exclusió social. El seu objectiu és, sobretot, apropar als espectadors a les diferents realitats d’aquests col·lectius, d’una forma natural, espontània i humana.

Aquest mes d’octubre, el programa “Igual que jo” es va desplaçar fins a l’associació Salut Mental Ponent donant-nos l’oportunitat d’exposar la nostra feina per millorar la situació social i la qualitat de vida de les persones amb diagnòstic de salut mental.

En el mateix programa, la presidenta Maria Ribó; la Carme Mateu, educadora social, i l’Arnau Huguet, responsable de SAFE i de l’Espai Situa’t, expliquen com ha anat creixent l’associació i quin ha estat el camí per arribar al que som ara, els serveis que oferim i també sobre l’impacte de la pandèmia en la salut mental de la societat. Una altra temàtica tractada al programa és l’estigma que, tal com comenta la Carme, és important treballar-la des de dos vessants: la primera, per treure-li les pors al rebuig a la persona que conviu amb trastorn mental; per altra banda, per sensibilitzar a la societat sobre aquest àmbit de salut.

Podeu veure el programa sencer en aquest link:
http://igualquejo.tv/programes/332-salut-mental-ponent-i-tertulia-a-liei/

A %d blogueros les gusta esto: