Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Nou president a la Federació i a la Fundació Salut Mental Catalunya

Canvi de president a la Federació i la Fundació Salut Mental Catalunya. Xavier Trabado, que ha estat al capdavant de l’entitat els darrers 10 anys, deixa el seu lloc a Israel Molinero, que fins ara havia sigutpresident de l’associació Arep de Barcelona. L’assemblea de la Federació, que es va celebrar el passat dissabte 30 de gener, va aprovar per unanimitat la candidatura de Molinero. Des de Salut Mental Ponent, volem agrair la tasca realitzada durant una dècada per Trabado en l’àmbit de la millora de les persones amb salut mental i les seves famílies. Molinero presideix des de fa 10 anys AREP (Associació per a la rehabilitació de les persones amb malaltia mental). Amb el seu nou càrrec de president de la Federació i la Fundació, deixa la presidència. El nou president garanteix la seva “dedicació i compromís” per continuar la tasca de Federació als darrers anys, alhora que avança que “per la meva formació d’educador segur que posaré èmfasi en l’atenció del col·lectiu infantojuvenil“.
A %d blogueros les gusta esto: