Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Serveis presencials i normativa de seguretat de l’Associació Salut Mental Ponent

#StopCovid19

Durant aquests mesos de confinament no hem parat, i hem adaptat els nostres serveis en format digital o telefònic, i amb el desconfinament hem fet trobades presencials quan ha convingut.

Ara us anunciem que obrim les instal·lacions de la nostra seu per poder tornar a fer ús dels nostres serveis presencialment seguint unes normes bàsiques de precaució contra la Covid-19, tot i que es continuarà prioritzant l’atenció telemàtica via telefon o videotrucada.

Per això hem desenvolupat un Pla de Contingència de l’Associació Salut Mental Ponent per regular les actuacions que cal adoptar des de l’entitat als efectes de facilitar la reincorporació progressiva del personal en modalitat presencial als centres de treball, així com les mesures de seguretat col·lectives i els equips individuals per a la protecció de les persones, i les mesures generals de neteja i desinfecció dels centres i llocs de treball.
Aquest, juntament amb el Pla de Contingència de l’Espai d’Entitat de Lleida-GSS, marquen un seguit de normatives i precaucions a seguir al nostre centre, situat al C/ Henri Dunant, 1, Lleida, aquí resumides:

1. Demanar cita prèvia. No s’atendrà ningú sense tenir hora concertada prèviament. La pots demanar al 973 22 10 19 o 610 266 341, o al correu
2. No tenir cap símptoma de Covid-19 en els últims 14 dies, ni haver estat amb algú que en mostrés. En el cas de que tingueu símptomes us canviarem la cita per més endavant sense cap problema.
3. Ús de mascareta obligatòria en tot el recinte i instal·lacions.
4. Rentat de mans en entrar a l’edifici (C/ Henri Dunant 1, 25007, Lleida), i en sortir. Disposem de gel hidroalcohòlic.
5. Manteniment de la distància social i física de dos metres o la marcada en cada sala (els nostres professionals t’informaran).

Aquestes normes són obligatòries.

També us recordem els serveis que requereixen cita prèvia, i on la podeu demanar:
– Atenció social
– Servei d’Atenció a Famílies (SAF)
– Programa Incorpora
– Programa de Suport a l’Autonomia a la Pròpia Llar (PSALL)
– Pisos amb suport
– Acompanyament Integral
– Club Social La Brúixola
– Grup de Joves

Podeu trucar al 973 22 10 19 o 610 266 341, o enviar un correu a .

Mira aquí el Pla de Contingència de l’Associació Salut Mental Ponent i el Pla de Contingència de l’Espai d’Entitat de Lleida-GSS.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: