Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Cr3ativa, empresa proposada per Salut Mental Ponent, rep el guardó Empresa Solidària de Lleida

Un any més, l’Ajuntament de Lleida ha concedit els premis Empresa Solidària a aquelles empreses i entitats que han col·laborat i contribuït amb empreses del tercer sector de Lleida durant l’any 2019. Des de Salut Mental Ponent vam proposar l’empresa Cr3ativa, ja que sempre ha col·laborat amb els nostres projectes i es mereix un reconeixement per la seva gran tasca definint la imatge de la nostra entitat. Estem molt contents de la implicació social de les empreses de Lleida!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: