Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

10 anys d’Incorpora de La Caixa

Treure del risc d’exclusió social persones i col·lectius vulnerables a través de l’ocupació. Amb aquest objectiu fa deu anys que treballa a les comarques de Ponent l’Obra Social La Caixa mitjançant el programa d’inserció laboral Incorpora, que ha atès des del 2006 més d’11.000 lleidatans. I el percentatge d’èxit és alt ja que, aproximadament un de cada tres ha acabat aconseguint una ocupació gràcies als 3.767 contractes que la iniciativa de l’entitat ha aconseguit en tot aquest temps a la província de Lleida (774 l’any passat).

Des de Salut Mental Ponent estem molt orgullosos de ser una d’aquestes entitats que aposta per la inserció sociolaboral de persones que tenen dificultats per accedir al mercat laboral, i vetllem per prestar serveis tant a persones en recerca de feina com a empreses fent d’intermediari laboral.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: