Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

El Molinet

El Molinet és la secció de l’entitat que atendrà a famílies d’infants i adolescents amb trastorn mental, i se’ls oferirà suport psicosocial i psicoeducatiu i d’informació. També se les capacitarà pel seguiment de la malaltia i per la detecció precoç dels signes i símptomes d’alerta. Els problemes afectius, la pèrdua d’autonomia i d’integració social que es poden derivar d’un trastorn mental, poden ser millorats substancialment a través de la intervenció de la família.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: