Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Experiències de voluntariat

Dixit Lleida organitza el pròxim divendres 12 de febrer de 12 a 14 hores la conferència Diferents experiències de voluntariat a Lleida. Cap on anem?’, que es durà a terme a la Biblioteca dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida (Av. del Segre, 5 Lleida). L’objectiu de la conferència és mostrar el món del voluntariat, tenint en compte que hi ha motivacions de diferent índole i moments al llarg de la vida que aboquen a les persones a realitzar una col·laboració a la comunitat.

Entre els ponents hi estarà la presidenta de Salut Mental Ponent, Eva Barta, que explicarà la seva experiència personal com a voluntària. A la presentació, també estaran presents Joan Ramon Saura, mestre i llicenciat en filosofia i lletres, que ha desenvolupat diferents càrrecs a l’administració. Actualment, està jubilat i és president del Banc dels Aliments de Lleida i de la Fundació Verge Blanca;Assumpta Costafreda, mestra jubilada i la coordinadora a Lleida de la Federació Catalana de Voluntariat Social; Vicente Mora, mestre de primària i inspector d’ensenyament a Lleida, que ara està jubilat i té experiència de voluntariat i Eliana Geris, Diplomada en Educació Social i Graduada en Psicologia, que és la coordinadora d’activitat territorial a l’ONG Save the Children. També és directora de casals d’estiu per a la infància en risc social a la Fundació Verge Blanca i professora de l’Escola de l’Esplai.

Els ponents faran un recorregut teòric pel que representa el voluntariat, emmarcant-lo en la situació econòmica i fent èmfasi en el voluntariat a la demarcació de Lleida.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: