Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

ASSOCIA'T

FES-TE SOCI

Mitjançant la signatura d'aquesta ordre de domiciliació, el deutor autoritza al creditor a enviar instruccions de forma recurrent a l'entitat del deutor per a carregar en el seu compte, i a l'entitat per a efectuar els dèbits en el seu compte seguint les instruccions del creditor. Com a part dels seus drets, el deutor està legitimat al reemborsament per la seva entitat en els termes i condicions dels contractes subscrits amb la mateixa. La sol·licitud de reemborsament s'haurà d'efectuar dintre de les vuit setmanes que segueixen la data del càrrec en compte. Podrà obtenir informació detallada del procediment a la seva entitat financera.
INFORMACIÓ RELATIVA AL DRET D'IMATGE: El soci/a, autoritza expressament a l'entitat, de conformitat amb la Llei 1/1982 (5 de maig) i el Reglament (UE) 2006/679 a captar les imatges on aparegui dins d'activitats pròpies d'Associació Salut Mental Ponent, les quals el soci transmet al responsable en aquest acte de forma lliure, voluntària, gratuïta i sense límit temporal ni geogràfic, incloent a més el seu nom i cognom, per la seva difusió o explotació comercial en qualsevol suport o format (pàgina web, comunicacions comercials per via electrònica, revistes, xarxes socials, mitjans de comunicació, etc.) i per la reproducció, exhibició i comunicació pública, tant fotogràfica, televisiva, videogràfica, impresa, per Internet i/o xarxes socials.
INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: Responsable: ASSOCIACIÓ SALUT MENTAL PONENT Finalitat del tractament: Enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat. Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals. Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable del tractament: ASSOCIACIÓ SALUT MENTAL PONENT

Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i l’enviament de butlletins, comunicacions comercials i promocions.

Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l’interessat/da.

Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari pel compliment de les obligacions legals.

Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.

Drets: Drets a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els seus drets: 

Informació addicional: Pot consultar la informació addicional a la nostra Política de Privacitat.