Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

DONATIUS

Cinc, vint o cent euros. No importa la quantitat de l’import, ja que tota ajuda és benvinguda. Però, aquí deixem una informació que pot ser del vostre interès: 

Des de l’1 de gener del 2020, pots desgravar a la declaració de la renda fins al 80% de les teves donacions. Per exemple, si fas un donatiu de 100€, Hisenda et pot retornar fins a 80€.

FES UN DONATIU

Formes de pagament: 

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

ES57 2100 3855 1702 0000 8827

CODI BIZUM

05347

El teu donatiu ens ajuda a continuar atenent i a acompanyar a les persones que conviuen amb un trastorn mental, donant-los-hi tots els suports que necessitin per poder millorar la seva qualitat de vida i autonomia. 

Gràcies per fer costat a la salut mental! 

FES-TE SOCI

Mitjançant la signatura d'aquesta ordre de domiciliació, el deutor autoritza al creditor a enviar instruccions de forma recurrent a l'entitat del deutor per a carregar en el seu compte, i a l'entitat per a efectuar els dèbits en el seu compte seguint les instruccions del creditor. Com a part dels seus drets, el deutor està legitimat al reemborsament per la seva entitat en els termes i condicions dels contractes subscrits amb la mateixa. La sol·licitud de reemborsament s'haurà d'efectuar dintre de les vuit setmanes que segueixen la data del càrrec en compte. Podrà obtenir informació detallada del procediment a la seva entitat financera.
INFORMACIÓ RELATIVA AL DRET D'IMATGE | El soci/a, autoritza expressament a l'entitat, de conformitat amb la Llei 1/1982 (5 de maig) i el Reglament (UE) 2006/679 a captar les imatges on aparegui dins d'activitats pròpies d'Associació Salut Mental Ponent, les quals el soci transmet al responsable en aquest acte de forma lliure, voluntària, gratuïta i sense límit temporal ni geogràfic, incloent a més el seu nom i cognom, per la seva difusió o explotació comercial en qualsevol suport o format (pàgina web, comunicacions comercials per via electrònica, revistes, xarxes socials, mitjans de comunicació, etc.) i per la reproducció, exhibició i comunicació pública, tant fotogràfica, televisiva, videogràfica, impresa, per Internet i/o xarxes socials.
Responsable del tractament: Associació Salut Mental Ponent. C/Henri Dunant, 1 25003 Lleida. Contacte Delegat Protecció Dades: . Finalitat del tractament: 1) gestionar la relació contractual amb els socis/es. 2) Enviament d'un butlletí informatiu. Legitimació i terminis de conservació: La base per al tractament de les dades és l'existència d'una relació contractual i l'interès legítim pel que fa a l'enviament del butlletí. Les dades es conservaran mentre duri la relació contractual, i en compliment dels terminis legals establerts. Cessió de dades: Les dades de l'usuari només podran ser enviades a tercers si aquesta cessió és necessària per al compliment del servei prestat o per al compliment d'una obligació legal. En concret, es cediran les dades a les següents entitats: Federació Salut Mental Catalunya, Confederación Salut Mental España, Salut Mental Catalunya-Terres de Lleida Coordinadora d'entitats de Salut Mental i Addiccions, Sant Joan de Déu Terres de Lleida, Hospital Santa Maria, Entitats Programa Incorpora, Serveis Socials de Base, fundacions Tutelars i Centre de Recursos Juvenils La Palma. Drets: Els socis tenen els drets d'accés, rectificació, portabilitat i la limitació o oposició dirigint-se per escrit a l'adreça , adjuntant una còpia del DNI del/la titular de les dades. Els interessats tenen dret a reclamar a http://www.agpd.es en cas que no es respectin aquests drets.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable del tractament: ASSOCIACIÓ SALUT MENTAL PONENT

Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i l’enviament de butlletins, comunicacions comercials i promocions.

Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l’interessat/da.

Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari pel compliment de les obligacions legals.

Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.

Drets: Drets a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els seus drets: 

Informació addicional: Pot consultar la informació addicional a la nostra Política de Privacitat.