Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Salut Mental Ponent organitza un sopar solidari al Rectorat de la UdL

El 22 de setembre vam organitzar un sopar solidari a l’Edifici del Rectorat de la UdL en motiu del nostre 30è aniversari i per agrair el suport de les persones que hi han col·laborat amb nosaltres al llarg d’aquestes tres dècades.

 ‘Moments by Aspros’ es va fer càrrec del servei de càtering i el celler ‘Lagravera’ va aportar el seu vi de manera desinteressada. Previ al sopar, les 115 persones que van acudir a la vetllada van gaudir del visionat d’un vídeo amb fotografies de la història de l’entitat. A més, es va celebrar una rifa on se sortejaren molts premis gràcies a les aportacions de diverses empreses del territori lleidatà.

Volem mostrar el nostre agraïment als representants dels grups municipals, de la Diputació de Lleida i de les diferents institucions lleidatanes per acompanyar-nos. Vam viure una vetllada molt especial, plena de solidaritat i retrobaments. 

Seguirem sumant més anys junts!

%d