Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Celebrem la nostra primera cursa/caminada solidària, la Trail Raimat

El passat dissabte 21 d’octubre va tenir lloc la ‘Trail Raimat’, la nostra primera cursa/caminada solidària. L’organització d’aquesta jornada esportiva solidària ha estat possible gràcies al suport institucional de l’Ajuntament de Raïmat i el suport tècnic de l’Associació Esportiva Ekke Lleida.

Aquesta primera edició va comptar amb la participació de 170 corredors, repartits entre els dos recorreguts de 5 i 10 quilòmetres. Al finalitzar la cursa, tots els participants van gaudir d’un esmorzar i a més es va organitzar una rifa en la qual es van sortejar diversos productes. La jornada va concloure amb l’entrega de premis als guanyadors de cada categoria de les curses d’ambdós recorreguts: general masculina/femenina i veterans masculí/femení.

Volem mostrar el nostre més profund agraïment a totes les persones que vau participar, a les institucions i organismes que han fet possible aquest esdeveniment, a les empreses col·laboradores, voluntaris i a tot l’equip de l’associació per la impecable organització. 

Ens veiem l’any que ve en la segona edició!

%d