Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Entrevista a la ràdio del Centre Penitenciari Ponent en el marc de la Fira d’Entitats.

L’última setmana del mes de gener, els nostres tècnics Carme Mateu, Quim Padrós i Arnau Huguet van ser entrevistats per la ràdio del Centre Penitenciari Ponent, dins del marc de la Fira d’Entitats.

L’entrevista va fer un recorregut transversal a través dels diferents serveis que ofereix l’Associació Salut Mental Ponent. Els tècnics defineixen l’entitat com una associació formada arrel de diferents familiars de persones amb diagnòstic de salut mental que buscaven recursos; i, explicant el funcionament dels serveis,en l’entrevista es parla des de la primera entrevista fins que la persona afectada és derivada al servei que més s’ajusti a ella.

Diana, l’entrevistadora, s’interessa també pel Grup de Joves. Els tècnics detallen que aquest grup sorgeix perla necessitat de trobar un lloc a aquelles persones que, amb un diagnòstic de salut mental, la seva edat era inferior a la de les persones que participen en el Club Social La Brúixola. El grup de Joves també treballa per l’autonomia de les persones i la normalització de la seva vida.

Des de ja fa uns anys, el Quim participa en un taller setmanal al mòdul d’infermeria, una activitat de gestió emocional.

A %d blogueros les gusta esto: