Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Una Performance per tothom i torna el Berenar de Nadal!

Ahir vam començar a sentir el Nadal a l’entitat. Va ser una tarda marcada per diferents activitats que van resultar ser un èxit.

A les 16:30 h va tenir lloc la performance “La meva ment és un ‘lio’”. Hi van participar més d’una desena de persones i vam poder materialitzar com és la ment d’una persona diagnosticada amb trastorn mental. 

A les 18:00 h va començar la celebració més nadalenca. Va ser el grup de coral del Club Social La Brúixola qui va obrir la festa amb una sèrie de cançons i molt ritme. En acabar el concert, vam fer el Berenar de Nadal on vam poder passar una estona tots junts abans de començar les festes.

Des de Salut Mental Ponent volem desitjar-vos unes bones festes plenes de salut mental!

A %d blogueros les gusta esto: