Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Les paraules de l’activista Mercè Torrentallé

“L’estigma i l’activisme en la salut mental”, una xerrada oberta a tothom

Mercè Torrentallé, voluntària i activista en salut mental des de l’experiència, és la presidenta de l’Associació Salut Mental la Noguera i membre de les Juntes de la Federació Salut Mental Catalunya i de la Coordinadora d’entitats de les Terres de Lleida.

El dimecres 17 de novembre vam poder escoltar, a través de diferents relats viscuts des de l’experiència pròpia, la importància de suprimir l’estigma en un àmbit com el de la salut mental i com és de significatiu valorar-se a un mateix per poder avançar en el procés.

Que importants les seves paraules i quina força tenen dins la lluita contra l’estigma, però també per un món amb més i millor salut mental.

Gràcies Mercè per aquestes històries en primera persona, un gust escoltar-les!

A %d blogueros les gusta esto: