Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Omplim la plaça Sant Joan de reivindicacions en la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental

Avui, 8 d’octubre, hem celebrat a Lleida el Dia Mundial de la Salut Mental – que es reivindica anualment el 10 d’octubre – oferint diversitat d’actes i activitats participatives.

La plaça Sant Joan de la ciutat ha acollit durant el matí taules informatives, tant de la salut mental com dels serveis que oferim a Salut Mental Ponent, i també reflexions obertes per parlar de la salut avui en dia.

I a la tarda, amb el plat fort, hem reivindicat la salut mental amb els parlaments de les autoritats: Montse Pifarré, tinent d’alcalde; José Crespín, subdelegat del govern a Lleida; Josep Maria Forné, director de Serveis Socials i Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida, i amb la presidenta de la nostra entitat, Maria Ribó, que han remarcat la necessitat de construir una àmplia xarxa de salut mental per a tota la societat, que, tal com diu el lema d’enguany “La salut mental en un món desigual”, necessita unes bones estructures per oferir un servei òptim en el sistema sanitari públic.

Però no hem quedat aquí, tot seguit hem gaudit d’una magnífica exhibició de ball a càrrec de Xavi Blanco de l’escola Dancescape, i ens hem mogut amb la classe de ball dirigida per Carina Panizza i Virginia Iglesias posterior i oberta a tothom.

Molt contents de la participació i implicació ciutadana, continuem treballant per una #salutmentalenpositiu!

%d