Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

“La meva ment és un lio”

Performance oberta a tothom del Dia Mundial de la Salut Mental

En la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental del dia 8 d’octubre es durà a terme una performance, “La meva ment és un lio”, que ens deixarà posar a la ment d’una persona que conviu amb algun trastorn mental.

L’acció començarà a les 18:15 h a la plaça Sant Joan de Lleida i consistirà en materialitzar els embolics que es van generant en la ment durant un trastorn de la salut mental. Es tracta d’una performance oberta a tothom i, com més persones hi participin, més podrem endinsar-nos en una ment embolicada!

L’acte és part de les reivindicacions del Dia Mundial, en el que s’insisteix en la defensa dels drets i la millora de la qualitat de vida de les persones amb diagnòstic de trastorn mental i els seus familiars.

Participa-hi i vine a embolicar-te!

A %d blogueros les gusta esto: