Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Preparats pel Dia Mundial de la Salut Mental?

El 8 d’octubre reivindiquem la #SalutMental a Lleida

L’any passat, degut a la Covid, no vam poder reivindicar com cal el Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra cada any el 10 d’octubre. Per això, enguany, sota el lema “La salut mental en un món desigual”, hem preparat tot un seguit d’espectacles i activitats obertes a tothom, per fer de tots la lluita per una salut mental per a tothom, inclusiva, amb recursos i sense estigma.

El divendres 8 d’octubre estarem tot el dia a la Plaça Sant Joan de Lleida:
– Al matí tindrem taules informatives sobre la salut mental i els serveis que duem a terme des de l’Associació Salut Mental Ponent.
– A la tarda, a les 16:50 h farem uns breus parlaments de les autoritats i de la presidenta de l’entitat, Maria Ribó, tot seguit d’una exhibició de ball a càrrec de Xavi Blanco, de l’escola de ball Dancescape, a les 17:30 h la nostra tècnica Thaïs Montull realitzarà una classe de ball oberta a tothom qui vulgui participar, i a les 18:15 h realitzarem una performance participativa sota el nom de “La meva ment és un lio”, la qual també és oberta a tothom.

Les activitats tindran aforament limitat per ordre d’arribada fins a exhaurir places. No us ho perdeu!

A %d blogueros les gusta esto: