Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Visita de la Diputació de Lleida al local de Salut Mental Ponent

Ahir vam rebre la visita dels representants de la Diputació de Lleida, amb Joan Talarn, President de la Diputació, i Albert Bajona, diputat de Salut, a qui vam obrir les nostres portes i vam ensenyar les instal·lacions de la nostra entitat.

Durant la visita vam explicar les tasques i serveis que duem a terme des de Salut Mental Ponent, i com s’han vist afectats per la Covid aquest últim any.
Els membres de la Junta Directiva de l’entitat i els representants de la Diputació ens vam sentar per compartir les nostres visions i valoracions de futur per millorar l’atenció en salut mental al territori de Lleida i Segrià, i així poder oferir uns millors serveis a les persones amb problemàtica de salut mental i les seves famílies, així com també continuar amb la sensibilització i lluita contra l’estigma en la societat.

Estem molt agraïts pel suport i pel reconeixement de la nostra tasca per part de la Diputació de Lleida, i per continuar treballant plegats per una #salutmentalenpositiu.

A %d blogueros les gusta esto: