Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Signem el conveni de col·laboració amb la Diputació de Lleida

La setmana passada vam assistir a la firma del Conveni de col·laboració per al 2021 de la Diputació de Lleida amb l’Associació Salut Mental Catalunya-Terres de Lleida, entitat dins la que ens trobem nosaltres, agrupant així en un únic conveni el seu suport a les entitats de salut mental del territori.
Es tracta d’un conveni que a banda de seguir garantint les tasques socials que realitzem a l’Associació Salut Mental Ponent, “hi ha un compromís de la Diputació de Lleida en la lluita contra l’estigma social” encara existent en els temes de salut mental.

L’acte va ser presidit pel president de la Diputació, Joan Talarn, i hi van assistir el diputat de Salut Pública, Albert Bajona, i els i les representants de les entitats de salut mental de la província de Lleida participants en la signatura del conveni encapçalats per Josep Lavín, president de la Coordinadora d’Entitats.

Per estar més informats llegiu la notícia de La Manyana.

%d