Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Salut Mental Ponent presenta la Taula de Salut Mental de Lleida i el Segrià

La sala Alfred Perenya va acollir ahir la primera sessió de presentació de la Taula de Salut Mental a Lleida i la comarca del Segrià. Es tracta d’una primera reunió, de caire institucional que ha tingut lloc a la seu de la Regidoria de Ciutat i Cultura (Av. de Blondel, 64, Lleida). A la presentació de la taula, que ha estat convocada per l’associació Salut Mental Ponent, hi ha assistit la tinent d’alcalde i regidora de Salut de La Paeria, Montserrat Pifarré, Oriol Verdú, representant del Consell Comarcal del Segrià i la presidenta de l’entitat, Salut Mental Ponent, Eva Barta.

Les taules de salut mental són un espai de reflexió, intercanvi de recursos i treball col·laboratiu, per promocionar l’atenció integral de la salut mental al territori. Cerquen la implicació de tots els agents implicats: les entitats del tercer sector, l’administració pública local, l’administració comarcal, la Diputació i la representació territorial dels departaments o organismes de la Generalitat de Catalunya.

Destaquem la importància de la implicació de tots els agents del territori a les taules que han de recollir tots els recursos, sota tres eixos de treball claus: coneixement i xarxa associativa, educació i sensibilització i promoció de les polítiques de salut mental. La coordinació pel funcionament de la taula anirà a càrrec de l’Associació Salut Mental Ponent i s’iniciarà amb una primera trobada del grup motor. Actualment a Catalunya hi ha constituïdes 23 taules de salut mental i amb la de Lleida seran un total de 24.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: