Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Commemorem el Dia Mundial de la Salut Mental a Lleida

Aquest 10 d’octubre els socis i amics de Salut Mental Ponent hem sortit al carrer per commemorar i reivindicar el Dia Mundial de la Salut Mental.
Al matí hem organitzat actes de sensibilització per la població en diferents CAPs de Lleida i en taules informatives situades al c. Major, amb l’ajuda de nombrosos voluntaris i professionals de la nostra entitat. També hem assistit a la Lectura del Manifest sota el lema ‘Parlar i escoltar, salva vides’, organitzat per Salut Mental Catalunya – Coordinadora Terres de Lleida.

A la tarda hem gaudit d’una vetllada reivindicativa, vibrant i emotiva a la Plaça de la Paeria de Lleida, on hem comptat amb parlaments del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, la regidora de Consum, Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Lleida, Marta Gispert, i la presidenta de Salut Mental Ponent, Eva Barta; lectures d’escrits i poemes de membres del Club Social La Brúixola, per lluitar contra l’estigma en salut mental i per parlar-ne; i també hem comptat amb la col·laboració del grup de dansa oriental ‘Baseema Al Nihaia’.

Seguim endavant per una #salutmentalenpositiu.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

%d