Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Salut Mental Ponent signa un conveni de col•laboració amb la Universitat de Lleida

La presidenta de l’associació, Eva Barta, i el rector de la Universitat, Jaume Puy, l’han signat avui, en el marc dels actes del Dia Mundial de la Salut Mental que es commemora el 10 d’octubre

L’Associació Salut Mental Ponent i la Universitat de Lleida han signat avui un conveni de col·laboració per al suport, assessorament i investigació en matèria d’intervenció social en l’àmbit de la salut mental.  

L’Associació Salut Mental Ponent i la Universitat de Lleida han rubricat avui un conveni pel qual inicien una col·laboració en línies d’actuació dins l’àmbit de la salut mental. Concretament les línies d’actuació han d’integrar investigació, activitats de transmissió de coneixement, activitats d’assessorament i suport en la implementació de serveis, programes i projectes i activitats de divulgació científica i social.

Per la seva banda, l’Associació facilitarà a la UdL la informació necessària vinculada als serveis, programes i projectes que gestiona, per tal de desenvolupar les línies d’actuació contemplades.

Per la seva part, la Universitat de Lleida facilitarà la transmissió de coneixement pel que fa a metodologies, models i tècniques d’intervenció social que puguin ser aplicades en persones afectades per algun problema de salut mental, així com també per a les seves famílies, i a la comunitat.

A partir d’aquesta col·laboració es promourà la divulgació científica i social de les accions resultants.

Amb l’objectiu de facilitar el seguiment de la col·laboració, es constituirà una comissió mixta integrada per representants d’ambdues institucions. En aquesta comissió es descriuran les tasques vinculades a les accions objecte d’aquest conveni.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: