Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Actes del Dia Mundial de la Salut Mental

El Dia Mundial de la Salut Mental 2019 a Catalunya se celebrarà el proper dissabte 12 d’octubre a la localitat de Sort i estarà coorganitzat per l’Associació Salut Mental del Pallars i la Federació Salut Mental Catalunya. El lema d’enguany és ‘Parlar i escoltar salva vides’ d’acord amb la temàtica sobre el suïcidi escollida en la celebració internacional del Dia Mundial.

Des de Salut Mental Ponent us convidem a gaudir de la festa, per ajudar i conscienciar la població de la importància de poder parlar i comunicar-nos trencant els estigmes i autoestigmes, ja que el suïcidi encapçala la primera causa de mort no natural del nostre país, i cal visibilitzar aquesta situació.

També anunciem que el dia 10 d’octubre, Dia Mundial de la Salut Mental, estarem als carrers de Lleida fent difusió i sensibilitzant la població sobre la salut mental. Ho celebrarem amb una actuació de ball a la Plaça Paeria a les 18.30h.

També en el marc de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, des de Salut Mental Ponent organitzem l’Exposició Artentivament, realitzada pels usuaris del Club Social La Brúixola. La inauguració tindrà lloc el proper dijous 3 d’octubre a les 19h als Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Lleida. El 27 d’octubre a les 10 h seguiran els actes commemoratius a l’entorn del dia mundial amb la VI Caminada per la salut mental “Ruta de l’aigua”.

Per una salut mental en positiu!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: