Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Finalitzen els Grups d’Ajuda Mútua de l’entitat

Aquest juliol hem fet la cloenda dels diferents GAM que es duen a terme a l’Associació Salut Mental Ponent, fent una sessió més lúdica, amb un berenar per a totes les famílies que han participat per tal de posar en comú l’experiència i les sensacions d’aquest l’any.

Actualment realitzem tres GAM, dos d’ells ja existents dels anys anteriors: GAM específic per a familiars de persones amb trastorns de la personalitat i GAM de patologia variada, i un de nova creació: GAM en primera persona format per persones amb trastorn mental sever.

Els GAM són reunions periòdiques entre les famílies de persones amb un trastorn mental (problemàtica comú) amb la finalitat d’ajudar-se mútuament i de desenvolupar estratègies i eines útils en la gestió de la malaltia mental.

Els grups estan dirigits per familiars formats en la dinamització de GAM, que preparen cada sessió i porten un seguiment del funcionament del grup i la seva planificació. Aquests compten també amb el suport extern d’una psicòloga que els guia en els propòsits que es vulguin anar assolint.

En els GAM de familiars s’han realitzat unes 10 sessions per grup, amb una mitjana d’assistència de 12 persones, i en el GAM en primera persona l’assistència ha sigut de 14 persones amb una periodicitat quinzenal.

Durant l’agost es realitzarà una pausa, i es reprendran les sessions al setembre.

Si voleu més informació o esteu interessats podeu trucar al 973 22 10 19 o enviar un correu a preguntant pels Grups d’Ajuda Mútua.

 

Esperem seguir creixent!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: