Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Suport de CaixaBank a Salut Mental Ponent pel seu projecte d’atenció a persones amb trastorn mental i les seves famílies

L’entitat financera ha signat un conveni amb Salut Mental Ponent pel qual aporta 10.000 euros per impulsar l’atenció comunitària de persones amb trastorn mental

L’Associació Salut Mental Ponent ha signat un conveni de col·laboració amb CaixaBank pel qual l’entitat financera aporta 10.000 euros per impulsar el projecte de Salut Mental Ponent en suport a les persones amb trastorn mental i les seves famílies. Salut Mental Ponent centra la seva atenció en la persona afectada amb una visió comunitària, sempre respectuosa amb els drets de les persones afectades.

L’Associació Salut Mental Ponent (SMP) és una entitat sense ànim de lucre i d’iniciativa social de les comarques de Lleida registrada l’any 1993. Creada en el seu origen per familiars i amics de persones amb algun trastorn mental, l’entitat vol fomentar la visibilitat  a la societat de les malalties mentals per tal d’incidir en la prevenció. A més, vol potenciar l’atenció comunitària: residencial, llars amb suport i suport a la mateixa llar.
L’Associació està adreçada a les persones que pateixen un trastorn mental greu, així com a les seves famílies, a la societat en general, a les seves institucions, als professionals de l’atenció social, sanitària i psicològica.

A la foto, Eva Barta, presidenta de Salut Mental Ponent i Ignasi Fanlo, director d’Àrea de negoci de CaixaBank a Lleida.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: