Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Salut Mental Ponent com a entitat d’èxit a El Panoràmic

Ahir vam participar en els grups de discussió d’El Panoràmic, en els quals la nostra entitat va ser convidada com a cas d’èxit i exemple de bones pràctiques en matèria de participació base social.

El Panoràmic és la macro enquesta de les organitzacions que pretén explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions a la societat a través de l’anàlisi de la seva realitat, la seva funció i evolució i les activitats que desenvolupen. Es van fer set grups de discussió per a l’elaboració de l’informe 2018 d’El Panoràmic, compostos per entitats de diversos territoris, àmbits rurals i urbans, grans i petites. El nostre grup era de les entitats que han destacat especialment, amb bons indicadors extrets de les dades recollides per a elaborar l’informe anterior del 2017.

Hem pogut veure que interessa conèixer el que fem, saber la nostra opinió i les nostres aportacions, potenciar-ho i esdevenir bons exemples. Vam escoltar unes aportacions molt interessants de les altres entitats, i estem molt agraïts i afalagats de què ens convidessin.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: