Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Jornada del projecte Activa’t per la salut mental

Avui hem anat a la jornada del projecte Activa’t per la salut mental a la Diputació de Lleida, en la qual s’ha fet un balanç dels quatre anys de durada d’aquest projecte pilot que va començar el 2015. S’han presentat resultats, eines creades i s’han intercanviat opinions, comentaris i algunes vivències.

En aquesta jornada han participat diferents membres de la nostra entitat, com la presidenta de l’associació, Eva Barta, membres de la junta directiva, professionals i usuàris del Club Social La Brúixola.

El projecte Activa’t promou l’accés a la informació i al coneixement de les famílies i les persones que pateixen un problema de salut mental, de manera que aquesta contribueix a una gestió més eficient del propi procés de cura i rehabilitació, a un major benestar i una disminució de la sobrecàrrega, i a una participació compartida en la presa de decisions. Més informació AQUÍ.

Us deixem un recull fotogràfic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: