Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

La Brúixola guanya el Premi Jordi Cortada

Des de Salut Mental Ponent ens plau anunciar-vos que el Club Social La Brúixola, que forma part de la nostra entitat, ha rebut el Premi Jordi Cortada. Aquest guradó reconeix la tasca d’associacions i persones que hagin ajudat a millorar el benestar de les persones o a buscar solucions per millorar la vida de l’ésser humà. Per aquets motiu estem molt contents i agraïts de que se’ns reconegui la tasca que realitzem cada dia.

L’acte es va dur a terme el passat divendres 30 de novembre a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida, a càrrec de Laura Pelay, Secretària General de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Moltes gràcies!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: