Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Actes commemoratius del Dia Mundial de la Salut Mental

“Salut Mental a la comunitat i la feina” aquest és el lema del Dia Mundial de la Salut Mental que aquest any se celebra el dia 6 a Girona. Aquest any doncs el Dia Mundial reivindica la importància del suport a la pròpia comunitat i als drets de les persones amb trastorns mentals i els de les seves famílies. Com sempre, serà una jornada festiva i alhora reivindicativa, a la que hi assistiran les principals autoritats del país: el president de la Generalitat, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, entre altres autoritats. Com ja sabeu la nostra associació posa a disposició dels socis un autocar.


Actes de commemoració del Dia Mundial a Lleida

A Lleida els actes s’inicien el dia 8 amb la participació en el Mural Col·lectiu per la salut mental organitzat per diferents entitats. El dia 9 s’inaugura la quarta edició de l’exposició Artentivament a la sala Res Non Verba de Lleida, on els artistes del Club Social La Brúixola hi exposaran les seves obres. El dia 10, Dia Mundial de la Salut Mental, estarem tot el dia en taules informatives i recaptant donatius a la Plaça St. Joan, davant l’IEI, a l’Hospital Santa Maria i en tots els CAP de la ciutat. Al matí participarem a la lectura del manifest organitzat des de la coordinadora i totes les entiats del territori. L’acte més festiu tindrà lloc el dia 14, diumenge, al Bar Gilda, on hem organitzat un Aperitiu solidari per la salut mental, amb música en viu.

Descarregueu-vos el programa d’actes AQUÍ.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: