Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Salut Mental Ponent celebra 25 anys i estrena nova seu

Ubicada al carrer Henri Dunant número 1 de Lleida, la inauguració tindrà lloc el dia 21 de juny a les 18.00 h

Ens fa molta il·lusió poder anunciar que aquest dijous 21 de juny, coincidint amb el primer acte dels 25 anys de l’Associació Salut Mental Ponent, inaugurarem a les 18.00 h el nou local de l’entitat, situat al carrer Henri Dunant núm. 1 de Lleida. Un espai que, més enllà de suposar una millora per als beneficiaris dels serveis de l’entitat i els seus treballadors, demostra que la nostra entitat es troba en ple creixement i que la salut mental cada vegada té més visibilitat en la societat.

Aquest nou local simbolitza una millora en l’atenció de les persones, un avanç cap a un model comunitari per tractar la salut mental d’una forma innovadora, basada en la metodologia centrada en la persona i el seu entorn, ja que adaptem els recursos a les necessitats de cadascú i no a la inversa.

L’abordament integral, flexible i adaptat ens ha fet un referent en el territori i prova que el creixement exponencial és degut a la professionalització dels serveis i dels seus treballadors, una imatge que es fa palpable ara en el l’entorn físic de la nova seu.

Volem fer arribar el nostre agraïment a totes les institucions, entitats i empreses que ho han fet possible, com la Diputació de Lleida, GSS o FeSalut, entre altres i col·laboradors habituals que sempre ens han donat el seu suport, com ara Fruits de Ponent, Plusfresc, Torrons i Mel Alemany, David Pàmpols Arquitectes o Odeon Lleida, per citar-ne alguns.

Continuem endavant per una #salutmentalenpositiu.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

%d