Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Xerrada a Carla Ràdio

Aquest mes de juliol des del Club Social La Brúixola hem participat a Carla Ràdio (Canal Alternatiu de Ràdio Lliure Audiència), amb l’objectiu de conèixer el funcionament d’una ràdio i de poder expressar-nos lliurement sobre la temàtica que volguéssim. Carla Ràdio és una emissora de caràcter social que ofereix informació relacionada amb la salut de les associacions d’aquest àmbit. En la primera sessió vam fer una tertúlia de temàtica lliure, sobre coses que ens interessaven, preocupaven o indignaven, i en la segona ens vam centrar en l’estigma que hi ha sobre les malalties mentals.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: