Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Les obres de l’adequació de la nova seu de l’entitat tiren endavant!

El passat dia 15 de juny vàrem signar el contracte amb Construccions Pallàs, empresa que ha resultat adjudicada per a la realització de les obres d’adequació de la nova seu de l’entitat, que estarà situada a l’Espai d’Entitats, carrer Henry Dunant núm. 1 de Lleida. En aquestes noves instal·lacions podrem atendre en millors condicions totes les persones que utilitzen els nostres serveis, com ara el Club Social la Brúixola, els grups d’ajuda mútua (GAM), el grup de joves o les famílies d’infants i adolescents del nou servei El Molinet, entre altres. Les obres ja s’han iniciat i està previst que a finals de setembre ens hi puguem traslladar.

Estem molt agraïts a GSS per la seva col·laboració pel que fa a l’adhesió a l’Espai de Salut, a la Diputació de Lleida per l’ajut econòmic que ens va atorgar per fer possibles aquestes obres, a la col·laboració de la Fundació Lleida Solidària i a l’arquitecte David Pàmpols Camats. Sense ells tot això no seria possible.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

%d