Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Caminada de la Primavera

El dimarts 21 el Club Social La Brúixola va organitzar la Caminada de la Primavera amb una ruta per la zona de Ciutat Jardí. Vam dinar a la zona esportiva que hi ha al costat del Local Social Ciutat Jardí – Les Valls i gràcies a la col·laboració de l’Associació de Veïns de Ciutat Jardí vam poder fer ús del seu local. També vam fer partidet de futbol i una passejada per l’Arborètum.

La caminada va anar molt bé, i va comptar amb la participació de 55 persones de diferents serveis i entitats de salut mental de la província de Lleida: el Club Social El Nord de Mollerussa, el Centre de Dia de Tàrrega, el Centre de Dia de Lleida i la Residència Elisenda de Montcada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

%d