Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

III Jornada de Club Social: “La Inclusió Comunitària”

Ahir 16 de febrer vam assistir a la III Jornada de Club Social: “La Inclusió Comunitària”, en la que es va debatre i comentar la necessitat de treballar de manera conjunta entre els diferents serveis destinats a la salut mental, així com per apostar cada cop més per un model comunitari, que aposti per l’apoderament de les persones i les famílies. Com a ponents van participar la psicòloga del Club social La Brúixola Anna Salla i la membre de la Junta de Salut Mental Ponent Nani Fernández.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: