Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Resum del dia Mundial de la Salut Mental!

El dissabte 8 d’octubre, Lleida es va convertir en la capital de la salut mental de Catalunya amb l’assistència de més de 1.400 persones, amb la presència i el suport de les més altes autoritats del país, dels mitjans de comunicació que van cobrir l’acte i del teixit social i cultural de la ciutat que van assistir a l’acte, aquest any organitzat per la nostra entitat, la Federació Salut Mental Catalunya i amb la col·laboració d’un gran nombre de voluntaris. Un èxit que volem compartir amb tots els socis que, d’una manera o altra, vau contribuir a fer-lo realitat gràcies a l’esforç i la implicació de tothom. Sota el lema ‘Prevenció, la clau de l’equilibri’ vàrem viure una jornada lúdica i participativa, amb els grups Esbart Dansaire Sícoris, la cantant Lorena, el grup de música Ruta 66 i el grup de circ Trapetelando. Però sobretot va ser una jornada reivindicativa per posar novament damunt la taula les necessitats de millora en l’atenció, promoció i prevenció en salut mental. Estem molt contents pel compromís del Govern amb la salut mental, el conseller de Salut, Toni Comin, que va anunciar que la salut mental serà una prioritat a partir de l’any vinent. Gràcies per tot el compromís dirigit a una millora de la salut mental a Catalunya!

Aquí teniu un resum en vídeo de la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: