Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Gimcana “Ara tu tens l’oportunitat: Viu les discapacitats”

Sensibilització a les escoles

El passat divendres vam començar la campanya de sensibilització a l’escola amb la gimcana “Ara tu tens l’oportunitat: Viu les discapacitats”. És un programa municipal, educatiu i de sensibilització sobre les discapacitats, i el seu objectiu se centra en realitzar accions entre la població en edat escolar, per tal que es puguin posar en la pell de la persona amb discapacitat.

El projecte consisteix en la realització d’activitats per part de l’alumnat de les escoles de la ciutat de Lleida, amb la col·laboració de les entitats Aspid, Fundació ONCE, la Llar de Persones Sordes i Salut Mental Ponent.

Des de Salut Mental Ponent s’ensenya què són les malalties mentals i quins són els seus símptomes, alhora que s’educa als nens en la comprensió i el respecte als altres, per no estigmatitzar a les persones que tenen un trastorn mental. La gimcana de Salut Mental Ponent consistia en veure una sèrie d’imatges i il·lusions òptiques que ens distorsionaven els sentits, per comprovar que tots podem percebre la realitat de diferents maneres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: