Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Exposició la “Creativitat i Salut mental” i concert a càrrec “The Rat Pack Tribut'”

HORA: 19:00
LLOC: Espai Orfeó
ENTRADA: Entrada lliure

Tipus d’espectacle:
Exposició i Música

Sinopsi: Per tal de commemorar el Dia mundial de la salut mental, el divendres 14 d’octubre a les 19h a l’Espai Orfeó, Salut Mental Catalunya-Terres de Lleida organitza una vetllada on s’inaugurarà l’exposició a ‘Creativitat i Salut mental”, i després podrem gaudir d’un concert a càrrec de ‘The Rat Pack Tribut’.

L’Exposició “Creativitat i Salut mental” consisteix en la recopilació d’ obres de caràcter artístic,  totes confeccionades per persones amb algun tipus de problemàtica relacionada amb la salut mental,  i que creuen que l’art com a eina terapèutica,  la creativitat els ha ajudat en el procés de recuperació. L’exposició es podrà veure del 14 d’octubre i fins al 4 de novembre al vestíbul de l’Espai Orfeó

El concert inspirat en el cèlebre Rat Pack que integrà les veus de Frank Sinatra, Dean Martin i Sammy Davis Jr., és un espectacle ple d’elegància, glamur, disbauxa i, sobretot, grans cançons que formen part de la nostra memòria col·lectiva. A imatge del show del famós trio, The Rat Pack Tribut esdevé un tribut a mítics estàndards com New York New York, I’ve got youundermy skin, Myway,… així com a bandes sonores de l’època daurada de Hollywood (Singin’ in therain, Cheek to cheek, As time goes by).

Una amena vetllada de creativitat artística, amb ritmes de swing, jazz, mambo i foxtrot.

Organitza:
Salut Mental Catalunya – Terres de Lleida a través del Consell Participatiu de l’Espai Orfeó.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

%d