Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Nou grup psicoeducatiu per a famílies

El passat 9 de juny es va iniciar el grup psicoeducatiu per les famílies sòcies de la nostra entitat sobre la gestió de les emocions. El grup és d’una sessió mensual i ja se n’han dut a terme dues. Les sessions continuaran fins al desembre. A les diverses sessions es treballa la gestió de les emocions, l’autoestima, eines comunicatives i s’intenta atendre l’acompanyament a les famílies que conviuen amb una persona afectada per un trastorn mental. Actualment, hi participen 14 persones activament.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: