Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

La salut mental serà una de les àrees prioritàries del Pla de Salut de la Generalitat

El Pla de Salut 2016-20 de la Generalitat de Catalunya és el marc de referència en les polítiques de salut del Govern català i arriba a la 7ena edició. L’objectiu del nou pla és oferir un servei públic, universal, just i centrat en la persona. I una de les seves apostes, la recerca i la innovació.

La salut mental serà una de les 9 àrees prioritàries del pla, que s’ha marcat 2 objectius concrets de salut pel 2010 relacionats amb la salut mental: reduir un 10% la taxa de mortalitat en les malalties mentals i reduir la taxa de mortalitat per suïcidi per sota els registres del 2010.

El conseller de Salut, Toni Comín, va destacar que la salut mental serà una prioritat en el nou Pla de Salut en la presentació que es va fer dilluns 25 de juliol. Salut situa a les persones amb problemes de salut mental com un dels col·lectius més vulnerables, en la línia de tenir en compte els determinants socials en la salut.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: