Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

El Parlament retira l’ús de les pistoles elèctriques amb persones amb problemes de salut mental

El Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya del 28 de juliol va publicar les conclusions del Grup de Treball sobre la Utilització per la Policia de Pistoles Elèctriques. La normativa ha inclòs la petició de Salut Mental Catalunya (SMC), la Federació VEUS i Obertament que va demanar als membres del Grup de Treball de la Comissió del Departament d’Interior l’eliminació de l’ús de les pistoles elèctriques amb persones amb problemes de salut mental.

La normativa aprovada elimina la inclusió de les persones amb problemes de salut mental com un dels casos de persones alterades o violentes amb les quals està justificat l’ús de les pistoles elèctriques. La resolució ja no parla de persones amb problemes de salut mental i fa una al·lusió genèrica a persones en estat de màxima agitació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

%d