Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Les sortides “Respir”

Des de Salut Mental Ponent, et recomanem el Programa Respir Sortides. Es tracta d’una eina que pretén incloure socialment la persona afectada en el seu mitjà més proper. L’objectiu del programa éspromoure l’autonomia i potenciar les capacitats individuals de la persona amb trastorn mental i oferir un recurs que alleugereixi el nivell de dependència que sol establir amb la persona cuidadora.

Les sortides que s’organitzen des de la Federació Salut Mental Catalunya poden ser de cap de setmana o per vacances de Setmana Santa i estiu (4-5 dies), per a grups de 10 persones, amb dos educadors especialitzats. Les properes es faran a Calella de Mar entre el 27 i el 29 de maig i el 10 i 12 de maig i a Lleida entre el 17 i el 19 de juny.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: