Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Lleida, ciutat escollida per celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental

La ciutat de Lleida acollirà el pròxim 8 d’octubre els actes de celebració del Dia Mundial de la Salut Mental 2016. L’efemèride, que cada any s’organitza en una ciutat de Catalunya, tindrà lloc aquesta vegada a la Seu Vella i els Camps Elisis i estarà coordinada per l’entitat Salut Mental Ponent. Amb l’objectiu d’explicar-li el programa d’activitats a la Paeria, una representació de l’entitat es va reunir el passat 4 de març amb l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i amb el regidor de Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans.

El Dia Mundial de la Salut Mental tindrà com a eix central un acte institucional a la Seu Vella i un dinar de germanor als Camps Elisis, on s’espera l’assistència d’unes 1.000 persones. La trobada va servir per demanar la col·laboració de l’Ajuntament per tornar a activar la taula de la salut mental, que ha de servir per generar els protocols de coordinació de tots els sectors implicats en aquest tipus d’assistència.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: