Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Formació i sensibilització a voluntaris i escolars

La formació i la sensibilització són puntals de la nostra entitat. El 24 de febrer vam organitzar una sessió formativa als nostres voluntaris. Se’ls hi va proporcionar formació sobre l’entitat i sobre salut mental, així com sobre els diferents trastorns mentals, estigma i estratègies de maneig. A més, el 25 de febrer es va dur a terme una xerrada de sensibilització i informativa sobre la salut mental i sobre els diferents recursos i serveis de salut mental existents al territori de Lleida, als alumnes de 1r del Cicle Formatiu d’Integració Social del Col·legi Episcopal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: