Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Sortida del Club Social La Brúixola a la Vall de la Pineta

El Club Social La Brúixola va participar el passat dimarts dia 23 de febrer en una sortida organitzada des del Centre assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles, en la que també hi va participar el Centre de Dia de Lleida i la Residència Elisenda de Montcada. Entre tots els centres participants, ens vam reunir unes 40 persones.

La sortida va consistir en una visita a la Vall de la Pineta, al Parc Nacional d’Ordesa, una vall amb moltes rutes per caminar, algunes d’elles de fàcil accessibilitat, ja que no presenten gaire desnivell. Vam fer una caminada amb raquetes de neu i després vam dinar d’entrepà en un refugi de muntanya. Vam poder gaudir de tot un dia a la muntanya i passar una bona estona amb els companys d’altres recursos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

%d