Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Empreses solidàries amb les entitats del tercer sector

L’Ajuntament de Lleida va entregar el passat dijous 18 de febrer els guardons ‘Empresa Solidària’ a les empreses que han mostrat una sensibilitat especial davant les necessitats i les actuacions de les entitats del tercer sector. L’acció social, la solidaritat, la cooperació i el desenvolupament són alguns dels valors que es van tenir en compte. Des de Salut Mental Ponent, vam proposar a Torrons i Mel Alemany per aquests premis per afavorir la integració laboral de les persones amb discapacitat.

La presidenta de Salut Mental Ponent, Eva Barta, assegura que “estem molt agraïts per la solidaritat mostrada per Torrons i Mel Alemany i contents per aquest reconeixement merescut”.

Amb aquest premi, la Paeria vol fer un reconeixement institucional a les empreses que han creat aliances de col·laboració i d’ajuda amb entitats del tercer sector per facilitar les condicions de vida de les persones amb dificultats socials. En la 4a edició dels premis, s’han distingit a 29 companyies de les comarques lleidatanes que han contribuït en la lluita contra la pobresa i l’exclusió social.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

%d