Saltar al contenido

SALUT MENTAL PONENT

SALUT MENTAL PONENT

Xerrada per “Activa’t al casal de la dona”

El dijous 12 vam realitzar una xerrada dins l’Espai Salut del programa “Activa’t al casal de la dona”, al Centre Cívic dels Magraners. Aquest any hem estat l’entitat convidada per parlar i explicar la funció i els serveis que l’Associació Salut Mental Ponent ofereix.

La xerrada també va anar encarada a explicar la realitat i desmuntar falsos mites relacionats amb la salut mental, perquè la societat cada vegada pugui estar més informada i conscienciada envers els temes que encara arrosseguen uns prejudicis i uns estigmes darrere seu.

La xerrada va ser tot un èxit amb l’assistència de més de 40 persones.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

%d